Çift sim kart denildiği zaman akıllara Xiaomi cihazlar gelir ancak kaçak telefon olmamasına dikkat edin. Burada imei attırırken sadece bir tanesine atıyorlar, diğerini kullanamayabilirsiniz. Bunun dışında kartın takılıp çıkartılması artık tüm akıllı telefonlarda aynı olduğu için bu konuda bir araştırma yapmanıza gerek yok. Maalesef tüm cihazlar iğne ile kart yuvasını çıkartıyor.

Ulefone Note 10 1.200 TL bantlarında çift hatlı cihazlardan biridir. Sanırım en uygun fiyata sahip telefon bu. Cihazda yüksek performans istemiyorsanız ve fiyat sizin için baya önemliyse işte alternatifler;

1. Reeder P13 Blue (1300-1400 TL arasında, çift sim kart, Android 11, 2021 üretim yılı)
  2. General Mobile G21d (1300-1400 TL arasında, çift sim kart, Android 11, 2021 üretim yılı, 5000mah batarya)
  3. Realme C21 (1700-1800 TL fiyat arasında, çift sim, Android 10, 2021 Üretim)
  4. Samsung A02 (1800-1900 TL fiyat arasında, çift sim, Android 10, 2021 üretim)

Bu cihazlar, en düşük fiyat etiketine sahip Türkiye garantili cihazlar listesidir. Burada seçim yaparken, aldığınız sitede çift sim uyarısına mutlaka dikkat edin. Bazı telefon modelleri çift sim ve tek sim olarak ayrı ayrı üretiliyor. Yanlışlıkla tek sim gönderimi sağlanmaması için kontrol etmeniz iyi olacaktır.

Bunun dışında yine yardımcı olabileceğimiz bir konu olursa, lütfen beni etiketlemekten çekinmeyin. İyi akşamlar dilerim.