Merhaba değerli forum üyeleri öncelikle bu isyanım herkese değil şuana kadar yazdığım insanlar veya ticaret döndürmeye çalıştığım insanlar hakkında. Bu sadece telefon değil her hangi bir şeyin alış verişide olabilir. Şu forumda bir şey satmıyorum sadece alım üzerine bir ticaretim dönüyor.

Bu son Whatsapp güncellemesi ile şirket telefonun da sorun yaşadım. Bende ilk defa şu forumdan bir telefon alayım uygun fiyatları denemiş olurum dedim. Yazdığım arkadaşlar yazarken 1 dakika bekletmeden sağolsun dönüş sağlıyorlar. Normalde aceleci bir insan değilim bir şey alırken müsade tanırım karşı tarafa. Ama şirket telefonu bilirsiniz mesajlar aksarsa işleyiş aksar bende bunu dile getirerek bir kaç arkadaşa yazdım. Stok var mı? Var. Çok güzel aynı günde kargo olur mu? Olur, tabii yetiştiririz. Tamam alalım o zaman biz.

Parayı attıktan sonra süreç tam olarak şöyle işliyor; İlk gün arkadaşın yüksek ihtimalle yetiştirme sorunu oluyor. Eyvallah. 2.gün cihazla alakalı bir problem oluyor. 3.gün veya başkasında elinde stok olmadığı ortaya çıkıyor. İade istiyorsun alırken sorun yok iade yaparken minimum 8-24 saat arası bekleyeceğiz hayır sanki şirket hesabına ödeme yapıyoruz. Ben atarken 30 saniye sürmüyor atması ama iade olacakken çoğu arkadaşın hastane vs. sorunları cıkıyor. Şuanda ilk ticaretim olumsuz geçti arkadaş stok olmadığını fark etti iadesini 4-5 saat arası yaptı. 2. ticaret yaptığım arkadaş da cihazı satıyor ama çift sim kartın çalışmadığını oda satarken öğreniyor. Ondan iade bekliyorum uzun saatlerdir.

Siz siz olun ticaret yaparken dikkat edin işiniz acilse bireysel insanlara güvenmeyin. Ben şahsen bu konuda sağolsun bir kaç arkadaş sayesinde soğudum bu tarz ticaretlerden.