Akbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar.Şuan toplu mesaj atıyorum.Kul hakkı yememek için mesaj attığım 5 kişiye aynı anda aynı mesajı atıyorum.

Satış konusunu biliyorsunuz.Sattım gerçi ama mesele farklı.

Ben şimdi siz 5 arkadaşa site adresi verdim.

Adresi verdikten sonra sektörde boş olan domainleri bildiğim için kontrol edesim geldi ve ettim.

girisucretleri.com u hemen birisi godaddy üzerinden sanırım reglemiş.

Sizden başka 5 kişiden başka kimseye adres vermediğim için eminim biriniz reglediniz.

Diğer 4 arkadaştan çok çok özürdiliyorum böyle bir itamda bulunduğum için lütfen beni affedin.

O domaini o sektörü kim kopyalıp açmış ise hakkım helal değildir.

Ben o sektörü konu başlıklarını logosunu vs herşeyini gece sabahlayarak hazırladım.Analizini sabahlayarak yaptım.Bir adres verip teşekkür dahi etmeden almıyorum demeden gidip aynı sektörde domain alıp o sektöre girmek kul hakkıdır bana göre.

Domaini almayan diğer 4 kişi lütfen kusura bakmasın sizi böyle bir konuya dahil ettiğim için özürdilerim.Ama kim aldıysa tekrar ediyorum hakkımı helal etmiyorum

Siteyi takip ediyorum ve forumda konu açıp durumu izah edeceğim bilgisi olsun kendisinin.

iyi forumlar tekrar tekrar özürdiliyorum lütfen bana kızmayın inanın çok sinirlendim ve öfkeliyim.
Bu mesajı yolladıkların arasında ben de varım. Sanırım satış konusu silinmiş oraya yazacaktım normalde. Üzerime alınmadım, sektör hiç ilgimi çekmedi, zaten acayip ballandırmışsın meraktan ÖM istedim demiştim. Kopyala yapıştır şeklinde gelen mesajlara genelde ilgi alanım dışında ise dönüş yapmıyorum. Benim de bir site satış konum vardı 300 üzerinde özel yolladım her halde 10 kişi cevap yazmıştır. Ben senin gibi sinirli ve öfkeli değilim.

Sinirlenip öfkelenme diye domaini de projeyi de hele logoyu hiç beğenmedim demedim

Bu arada kopya domain daha iyiymiş :P

Hayırlı işlerin olsun