Merhaba,

Dijitalleşmenin getirdiği problemlerden biri de bana göre Türk halkının bazı teknolojilere, hizmetlere adapte olamıyor olması. Özellikle hizmet sektöründe çok acımasız olabiliyoruz. 1 TL de olsa 1000 TL de olsa bir şey aldığımızda satıcının canını çıkarabiliyoruz. Bunu en iyi anlamanın yolu şuradaki videoyu izlemek.

https://www.youtube.com/watch?v=O1fj...hannel=SLOT%2C

n11'i şikayet eden birini gördüm. 1 gram has altın almış. akşam fiyat düşünce iade etmek istemiş. iadesi kabul olmadı diye "benim 15 gün iade hakkım var kabul edeceksiniz" yazıyor. halbuki cayma haklarının geçersiz olduğu durumları okusa altında iade olmadığını görecek. Bir de kendini dünyanın en zekisi sanıyor. Oldu, sen 500 lirayken altın al, 490 olunca iade et, 510 olunca sende kalsın. Beyimize bak.

Başka bir örnekte suplement satıcısına yapılmış. Şahıs bir adet 500 gram kreatin alıyor. ambalajı açıyor ürünü bir ölçek kullanıyor ve iade ediyor. iadesi kabul edilmediği için veryansın ediyor yorumlarda. o kadar küstahça şeyler yazıyor ki kendisinin cehaletinden haberi yok. kullanıp iade ettiğin ürünü satıcı ne yapacak? denemek istiyorsun maden deneme ürünleri var bir tane de ondan iste. onu kullan geri ürünü açmadan iade et. Suçu bir de satıcıya atmaya çalışıyor.

Forumda kurye görmüştüm. Karda kışta çalışıyor ve özellikle şu günlerde oldukça önemli bir iş kolu. Bunu tüketici olarak söylüyorum. Çok ama çok büyük kolaylık sağlıyorlar. Fakat 5 dakika geç gelse veryansın ediliyor onlara karşı. Şikayet edeni mi dersiniz olumsuz puan vereni mi dersiniz. Youtube'da disslike değil ki bu. Verdiğiniz şey o kişinin kazancını etkiliyor. Yağmurda çamurda 5 dakika geç kalınca resmen kurye linç yiyor. Bilinçli şekilde yapılanları kastetmiyorum.

Evet kötü satıcı çok fazla. Hıyar gönderenleri bu konunun dışında tutuyorum konudan sapmamak adına. Benim dikkat çekmek istediğim nokta bazı alıcılar kendisini tanrı zannediyor. 10 TL bile kazancınız olmadan bir ürünü satın. Sırf müşteri memnuniyeti için süsleyin, hızlı kargo çıkarın. Müşteri sizi satın almış gibi yorumlar yapıyor. Toplumun yüzyıllarca geriden geldiği aşikar.

10 yıllık sektör geçmişimde yurt dışına makine sattım. Altın satışı yaptım. Giyim sektöründe aktif oldum. E-ticareti yazılımından tutun kargosuna kadar profesyonel olarak deneyimledim, firmalar ile anlaşmalar yaptım milyonlarca ciro gördüm. Fakat nereye gidersem gideyim müşteriler hep aynıydı. Hep acımasız, hep küstah, hep agresif. Neden böyleyiz? Çok güzel kalpli müşteriler var. Evine gelen kuryeye soluklansın diye çay kahve ikram edenler var. Kapıda iki dakika dinlen diye sandalye çıkaranlar var. Neden böyle olmak yerine en gaddarcasını seçiyoruz?

Sizin eticaret ve kuryelik gibi sektörlerdeki müşterilerin gazabı hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum. Acaba aranızda "ben de yapıyorum" diyip haklı olduğunu düşünen var mı?

"Nezaket sizi dünyanın en güzel insanı yapar."