Paywant'a çok teşekkür ederim, sayelerinde askerdeyken bile pasif gelir elde ediyorum. Az önce hesabımı kontrol ettim ve biriken parayı görünce duygulandım bu sebeple bu konuyu açarak Paywant ve ekibine teşekkürümü iletmek istedim.
Yaklaşık bir sene önce Paywant'a referans yönlendirmeleri yaptım, şu ana kadar 11500 bin lira para kazandım ve kazanmaya devam ediyorum. Yönlendirdiğim her mağaza için 1 sene boyunca %10 Paywant geliri veriyorlar. Bir nevi Paywant'ın o mağazadan kazandığı net komisyona %10 ortak olmuş oluyorsunuz.
Askerden döndüğümde daha fazla referans bulabilmek için çalışacağım, hedefim buradan aylık 5000 lira pasif gelire ulaşmak.
@Paywant; ❤
Merhaba
@Fsolitary; ,
İş birliğiniz için bizde teşekkür ederiz, bu vesileyle müşteri yönlendirmesi yapabilecek olan şahıs yada işletmelere satış ortaklığı programımızın varlığından haberdar etmiş olalım.
Paywant'a yönlendirdiğiniz her mağaza için %10'a kadar satış ortaklığı payı veriyoruz. Bu pay Paywant'ın o mağaza üzerindeki net gelirinden hesaplanır. Her ay hesabınıza ödemeyi çekebiliyorsunuz ve alt ödeme limiti yoktur.
Konuyla ilgili bilgiyi
contact@paywant.com 'a mail atarak öğrenebilirsiniz. Satış Ortaklığı programı suistimali önlemek amaçlı uzun soluklu iş yapabileceğimiz şahıs ve işletmelere açıktır.