Hocam tecrübelerim çok yok genelde trend olan şeylere birşeyler yaptım ilk tasarımım squid game şuan battlefield 2042 kartlarıda yaptım ama hiç ilgi görmedi biraz şans meselesi
Hocam site her satış yapıldıgında %2.5 kendine direk alıyor opensea bakiyenize gelmeden önce , ethereum olarak satarsanız ilk başta listelerken gas fee denen çok sacma bir sistemle listeliyoruz , 200 $ listeleme ücreti - fakat polygon ağını kullanarak
listeleme yaparsanız listelemede ücret almıyor ama sonrasında satışta parayı almak için polygon wallet kullamanızı öneriyor bunu ben birkez yaptım hata olarak oda 150 $ + üstü komisyon alıyor fakat bir method keşfettim sadece param 10 tl değer kaybetti.
parayı banka hesabıma sağ salim aldım.
Haklısınız'da hocam opensea çok büyük bir pazar ordan şuan çok memnunum yinede öneriniz için teşekkür ederim , blender , cinema4d , kanva kullanıyorum hocam programlar ( kendim internet programcısıyım )
Çok teşekkür ederim hocam . inşallah başka birşey istemiyorum
Cevap için teşekkür ederim. Bende nft satışına dahil olmayı düşünüyorum hatta istiyorum da. Sizce çalışmaları mı nft olayına uyarlarsam başarılı olma şansım var mıdır ? çalışmalarımı kontrol ederseniz sevinirim
Instagram