Arkadaşlar 1 ay öncesinde sizlere ilk nft satışımı yaptım şeklinde bir konu açmıştım , bugün itibari ile 2. sinide sattım.
Fakat ilkinin kaymağını bir yudum dahi yiyemedim cahilliğime vereyim parayı siteye kaptırdım cok fazla komisyon istiyor ziyan oldu fakat o günden bugüne birçok şey öğrendim bu sefer satış gerçekleştirdiğimde kullandığım bi methodum var.
( İşe yaradı )
+40 $ dolarda deneme yanılma yöntemine kaptırdım.
Methodum sayesinde parayı direk 10 dakikada banka hesabıma sağ salim birşekilde alabildim.
Satışını yapan arkadaşlarda olmuş burda bana ulaşanlar oldu bir çok kişi parayı çıkarma yolu varmı diye ama o para halen aynı şekilde bekliyor profildede bu şekilde yardım konularım mevcut ondan şuanlık ümidi kestim
Eğer satış yapıpta parayı çıkarma hakkında yardım almak isteyen olursa komisyonu dahilinde yardımcı olabilirim.. PM ATABİLİRSİNİZ.
( çünkü benim yöntemi kullanmazsanız şayet , polygon ağı sizden 100$+ bazen yogunluga bağlı 250$ üstünde komisyon istiyor.)
Diğer paramı almak için benden istediği komisyonun resmi... şaka gibi ama maalasefki gerçek.
Çok büyük rakamlar teklif etmiyorum buna şüpheniz olmasın.
Sattığım NFT ;
Koleksiyonumun 2. parçası satıldı - 5 adet sınırlı sayıda oluşturdum mint ettim 3 adet kaldı umarım diğerleride satılır
Eğer bu işe girmeyi düşünen arkadaşlar varsa hiç beklemeyin şansınızı deneyin bu pastadan da bir dilim siz alın çünkü gerçekten ilerde çok değerlencek internetten videolar izleyerek ihtiyacınız olan herşeye ulaşabilirsiniz. Her satışında böyle konumu açıcaksın diyenler olursa eğer bu son başka birdaha konu açmıcam opensea hakkkında, bilgilendirme olması açısından 2. konuyu açtım.
Valla hocam çok yeni bir sektör hakkında bilgilendiriyorsunuz. Bence her satış yaptığınızda tecrübelerinizi paylaşabilir konu acabilirsiniz. Gün içerisinde hicbir amacı olmayan yüzlerce konu açılırken sizin konunuz bence bu işe girmek isteyen insanlar için hem ilham verici hem de bilgilendirici.