Açık arttırma başlangıç: 1₺ Min arttırma: 5 ₺ Son teklif + 24 saat Hemen al : TEKLİF
Domaini lisans satışı yapmak için satın almıştım gerekli ayarları yaptım shopieri ekledim ancak shopier lisans satışına onay vermiyormuş o yüzden proje kaldı
, Paytr sanal pos ekleyerek satışa başlayabilirsiniz.
Domain 123-Regde firma içi transfer edilecektir.
Site adresi: www.1Lisans.com Sitenin aylık getirisi: Dün Shopier eklendi 1 adet 29.99TL satış geldi ardından shopier onayı kaldırınca ödeme alma kısmı çalışmadığı için başka satış yapılamadı, Sitenin açılış tarihi: 09.11.2021 DA / PA Değerleri:- Kategori, sitenin içeriği nedir: Lisans satış Günlük hit sayısı: 10 - 100 Ziyaretçi kaynağı: Google ads - İnstagram Domainin Yaşı: 1 ay Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik - Kısıtlama yok Hosting dahil midir: hayır 1-2 ay idare edebilirim. Banlı olduğu sponsor var mı: hayir Banlı olduğu arama motoru var mı: hayir Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Lisansın aylık 30TL ödemesi vardır. Yazılım lisans sonlanma zamanı: Aylık Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok