Her zaman patronlar kazanır, sen başkalarının ürününü sattığın sürece işçisin. Bende bi aralar drop... işine girdim 2-3 firmayla anlaştım 15 bine yakın masraf ettim bi pazar yeriyle anlaştım ürünleri attım günde bir-iki sipariş gelmeye başladı 2 ayda anamı ağlattı firmalar maile dönüş yapmazlar, tellerini acmazlar, ürünleri yollamazlar vs vs gibi onlarca aksaklık. Kapattım siteyi sonra kendim bisiyler üretmeye başladım evde instagram sayfası kurdum sıfırdan reklamla 3k üye kastım ürettiğim ürünler için instagrama günde 20 tl reklam verdim bir haftada 5k net kar ettim 2-3 ürün ile. Sonra mahalle ayağa kalktı şikayetler zabıtlar polisler vs vs. Kendime küçük bi yer tuttum 15 bin TL lik malzeme aldım instagram reklamlarını 50 tl ye çıkardım ve haftada en az 10bin tl kar etmeye başladım sonra pandemi girdi dükkanı kapatmak zorunda kaldım şimdi garsonluk yapıyorum ve 80k pandemiden kalan borcu bitirmeye çalışıyorum. Her şeyi kabullenmek zorundasın yarının ne olacağını kimse bilemez umarım tüyoları almisindir.