Akbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dost buyursun gelsin açsın içerik girsin.İçerik girdiği an foruma konu acacağım.

Zaten 4-5 kişiye pm attım.Onlarada toplu pm attım.Diğer 4 kişiden özürdileyerek aramızda sektörü kopyalan birinin olduğunu söyledim.

Ya sektör onun olsun koca sektör umrumda değil yeminle.Ama adres isteyip anında domain regleyip girmek nedir
Zamanında askere gitmeden önce 2016 yılında e-ticaret sitemi satmak istedim. Birisi aradı illa siteyi görmem lazım yoksa almam dedi bende verdim. Sonra vazgeçti. Halbu ki kârı belli, hiti belli her şey ortada. Neyse askerde ben ev iznine çıkınca google da sitemi ararken benim alan adının bir kelimesi eksik şekilde alan adı alınmış. Tüm içerik noktasına kadar kopyalanmış. Adama ulaşıp içeriği kaldır dedim tehdit etti bir de ddos atarım sitene diye. Neyse üstüne düşmedim pek. Google a bildirdim içeriğimi kopyaladı diye. Yaklaşık 4-5 ay sonra google da geriye gitti 2-3 ay sonra da siteyi kapattı.

Adam hem içeriği çaldı, hem bayilik aldı, hem satış yaptı ama işte uzun ömürlü olmadı. Sonra patladı gitti.

Siz siz olun başkasının emeğine saygı duyun!