İmkanım olmasına rağmen Avrupaya gitmem. Burada Suriyelilere Afganlara nasıl hangi gözle bakılıyorsa Avrupada'da türklere aynı gözle bakılıyor. Net olmak gerekirse köpek çekerler adama.
Arkadaş ömür boyu 1 ev 1 araba parası için kredi ödemek istemiyorum demiş. Çalışırsan, kafanı çalıştırırsan 1 yılda bile evini arabanı alırsın. Şu R10'da yılda milyonlar kazanan çok insan var emin ol.
Avupada köpek çekeceklerine kendi ülkemde Krallar gibi yaşarım.
Darısı boşların başına biz böyle mutluyuz
ABD Avrupa değil biraz kitap okumanızı öneriyorum . Ben okulunu okumuşum hemşire olmuşum . Kendi işinde hakkımi alamayıp neden başka iş yapmaya zorlanayim ?
Son olarak da Hayatı boyunca Köyünden çıkmayıp farklı ülkeler hakkında atıp tutan yorumlar da yapmayınız bu son cümlem genel bilgilendirmedir . Sevincimi paylaşayım dedim kursağımda bırakmayın