caylakgirisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Apartmanlar en büyük belirginlik dediğiniz gibi her pencere aynı. Onun haricinde ben bir özgünlük göremedim, orda kullanılan herşeyi misal veriyorum dalgalanan ağacı unity store'da aratsanız aynısını bulursunuz. Ücretsiz assetten kastım bu, bir özgünlük fikri olmalı. Mesela madem neon unsurlar ön planda:

Böyle bir şeyi modelleyip uyum sağlatabilirdin eğer modellemeyi kendin yaptıysan.
Aksi halde normal ağaca bakarak yaparsan kendin yapman ile ücretsiz hazır almanın bir farkı yok ki.
Kakalamak ağır olmuş olabilir ama ben genel olarak sektörü kastettim, bu gün en az 20 tane metaverse(!) oyunu gördüm, ilgilendiğim bir alan olduğu için. Oyunkuzusundaki çocuk oyunları gibi tower defence oyunundan araba yarışına kadar büyük küçük herşeye "metaverse" ve "nft" damgasını basıp basıp geçiyorlar.

Tek başınıza yapıyorsanız bir şey diyemem, emek veriyorsunuz, ancak eğer ekip olarak yapıyorsanız kalabalıksanız ve kâr amacı güdüyorsanız iyi değil yani.

Ayrıca neden logo ve ismi facebook'dan aldınız ki?

Yani benim görüşüm olumsuz yönde yanlış anlaşılma olmasın forumda bir polyannacılık var herkes herşeye güzel yazıyor ama öyle değil, ilk çirkin yazışım da size denk geldi mazur görün, bundan sonra hangisi kötüyse kötü deyip geçicem

facebook dan falan isim almadık hocam ben projeyi 5 aydır yapıyorum cok hızlı kararlar verip aldınız çaldınız vs kullanmanız harici bütün yorumlarınıza saygım sonsuz..

12 tane dünya tasarlıyoruz bu sadece teleport bölgesi neon ön planda olması değil metaverse neon değil.. bizim icin en önemli kısım vr ile oyuna giriş yapabilme ve oyuna entegre etmekti modellemeye başlayalı daha 1 ay oldu eminimki 6 ay içerisinde cok daha güzel sonuclar alabilrim. ve evet kendim yapıyorum ileride ekip kurmayı planlıyorum tek başına çok hızlı ilerlemiyor bir şeyler hızlanmak içinde önden bir trailer cıkarttım ve bir kaç platform ile anlaştım bir yere varabilirsek güzel varamazsak calısmaya devam

Son olarak ne yazıkki yine tahminiz tutmadı herhangi dalgalanan ağaç almadım veya çizmedim farklı yöntemlerle ortaya cıktı calısma tarzımı paylaşmak istemiyorum ama bu şekilde istediginiz kadar araştırın benzer bir ağaç cıkartamazsınız ortaya