caylakgirisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel değil, seslendirmenin aksanı hoş/düzgün değil, fon sesinden normal ses duyulmuyor, oyunun ücretsiz assetlerle yapıldığı çok belli oluyor.
Bence metaverse furyasının ucu kaçtı. Metaverse herkes oyun çıkarsın bunu da metaverse diye kakalasın gibi bir şey değil aslında ama biraz sömürüldü gibi.
yorumun için teşekkür ederim.. seslendirme evet bir sonraki videoda daha profesyonel bir calısma olacak
ancak oyun ücretsiz assestlerden yapılmadı cok üzülerek söylüyorum ki bilmeden yorum yapmanız hoşuma gitmedi belli olan kısmı nedir cok merak ettim sadece binaları dışardan aldık onlarıda giydirdik
oyunu metaverse diye kakalamıyoruz.. oyuna vr gözlük ve cyber shoes ile bağlanılabiliyor bütün kontrolleri yapılabiliyor sadece gameplay hazır değil.

logo yorumunuzu görmedim onada şimdi ekleme yapıyorum logo tasarımı dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bir çok firmanın bu tarz geçişleri olduğundan bizde benzer calısma yaptık hani müzik sektöründede vardır bilir misiniz bilmiyorum bu sene cıkan şarkının alt yapısının bir ritmi olur ve en cok tutan şarkıdan bu ritmi kalan bütün şarkılar alır.. biz güzel yönte etki edecegini düşündüğümüzden böyle yaptık