Merhaba arkadaşlar, bir kaç haftadır low content book tasarlayıp amazona yüklüyorum.
Amazon KDP ile ilgilenenler varsa konunun sonunda telegram bağlantısını paylaştım.

Özellikle adobe illustrator, photoshop gibi programlarda uzmanlığınız varsa sizler için oldukça güzel bir para kazanma yöntemi ve tamamen yasal.
Eğitim vesaire satmıyorum sadece başlamak isteyen veya başlamış olanlar ile birlikte yeni bir Türkiye topluluğu oluşturmaya çalışıyorum.

Daha önce duyup, deneyip az kazanmış arkadaşlar için küçük bir bilgilendirme paylaşayım.
İyi bir low content book yayıncısı ortalama 3 ayda 500 kitap yüklüyor arkadaşlar haberiniz olsun. O büyük kazançlar da bu şekilde oluşuyor.

Başlamadan önce bazı küçük bilgiler.
  • Not defteri, ziyaretçi defteri, boyama kitapları gibi düşük seviyeli içerik barındıran kitapları tasarlayıp amazona gönderiyoruz. Amazon sipariş geldiğinde bizim için basım ve gönderimi üstleniyor. Kendi komisyonunu aldıktan sonra bize ödeme yapıyor.
  • Ödeme alabilmek için yurt dışında banka hesabına ihtiyacınız var. (Payoneer)
  • Hesap açılışı normal amazon satıcı hesabından farklı ve kıyaslanacak olursa çok daha kolay.
  • Tasarımlarınızda hazır içerikler kullanabilirsiniz ancak ticari kullanım izni verildiğinden emin olun.
  • İlk üç ay büyük beklentilere girmek hüsrana yol açabilir. Satışları büyük ölçüde yüklediğiniz tasarım sayısı belirliyor.
  • Bir kitabın incelenmesi ortalama 3gün sürmekte.
  • Kitap yayınlandıktan 5-8 iş günü içinde tüm amazon pazar yerlerinde yayımlanmaya başlamakta.
  • Kitap yayınlandıktan 2-5 iş günü içinde detay sayfası satış sayfasına otomatik eklenmekte.
  • Kitap yayınlandıktan 1-2 iş günü içinde kitap açıklaması satış sayfasına eklenmekte.
  • Yapacağınız her güncelleme 3 iş gününe kadar incelenebilir.
Telegram grubunda reklam verme, anahtar kelime bulma gibi bir çok şeyi önce kendim deneyip, deneyimlerimi sizlerle paylaşıyorum.

Telegram grup bağlantısı için tıklayın