Hocam sormayın ya geçen de ben birine yazdım görüldü atıp cevap vermedi. Ya da biri mesaj atıp soruyor cevaplıyorum normalde konuşmanın devam etmesi lazım ama o da görüldü atıyor. Yav madem konuşmayacaksın niye soruyorsun. Ödemeyi başta yapmakta dediğiniz gibi sıkıntılı bir durum.

Diğer sorun ise ticaret puanı gönderme ve konuların altına yorum yapmak. Yahu e bookların hepsi çöp tamam mı, tenezzül edip 1 lira bile vermezsin. Ama herkes iyi yorum yapmış sende aldanıp satın alıyorsun, pişman olsan da maalesef onların geri ödemesi olmuyor. İşini çok kötü yapanlar var ama hep olumlu ticaret puanı almışlar. Çünkü onun gönderenlerde kötü iş yapıyor böyle bir halka oluşturmuşlar birbirlerine kötü iş veriyorlar. Bende hepsine olumlu verdim çünkü ticaret gerçekleştiyse eksi veremiyorsunuz tamamen saçmalık.

Bazıları hariç aldığım diğer işlere bakıyorum da yok ya sıfır, kendim bile yapabilirmişim hatta daha iyisini yaparmışım. Peki sonuç? Binlerce lira çöp oldu.

Valla artık kimseyle ticaret yapasım gelmiyor iyi olanlar var ama çok nadir, onları da arayacak değilim.