philosopher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizde karşınızdaki ile nasıl konuşulacağını öğrendikten sonra yorum yapabilirsiniz bu forumda değil her yerde önemlidir bu öneririm size.
Ayrıca bu kadar önemsediniz yazıp öğrenseydiniz ya benden detayını yazan kişilere zaten detaylı döküm vermekteyim artı olarak işin basitliğini zorluğunu kendim ölçebilecek bir kapasitedeyim.
İşin zorluğunu yazılacak algoritmaya bağlı olarak belirtiyorum daha önceden api çekip işlem yaptığımdan ötürü işin ne denli kolay yada zor olduğunu biliyorum umarım anlamışsınızdır iyi forumlar
15 senedir bu forumdayım ve muhtemelen konuşmayı sizden iyi becerdiğim için insanlar ilanlarımı mesajlarımı görüldü atıp yanıtsız bırakmadı hiç.
Ben forumda yıllardır yazılım işi yapmıyorum ama bu açtığınız konudaki üslupla konuşuyorsanız sizinle çalışacak adamın gerçekten zor durumda paraya sıkışık olması lazım.
Sık kullanılmayan bir apiyi öğrenmek için harcanacak vaktin bedelini ödemeye razı olsaydınız çoktan işi vermiştiniz.
Bir işin ederi sadece algoritma zorluğuna göre değil harcanacak vakte göre belirlenir.
Eğer 30 programcı işin dokümasyonunu görüp dönüş bile yapmıyorsa vaadiniz ve talebiniz uyumlu değildir.
İyi forumlar.