Sen zaten yaptıracağın işe BASİT BİR PANEL diye tanımlarsan bir çok yazılımcıyı kaybedersin.
Bir işin ne olduğunu açıklayın ne kadar basit ya da zor olduğunu değil.
Buraya yazarken bile BASİT BİR İŞ diyorsun PANELİN İŞLEYİŞİ DE ÇOK ZOR DEĞİL diyorsun.
Yani basit bir iş diyorsun.
Sen böyle konuşursan hiç bir aklı başında programcı seninle çalışmaz.
Çünkü bir işe çok basit, zor değil demek işin ederinden daha az vermeyi planlıyorum demektir bu forumda.
Daha önce twitter apisi ile çalışmamış bir adam için bu iş basit bir iş değildir bir sistemin apisini öğrenmek bile ciddi vakit alır.
Daha önce twitter apisi ile çalışmış bir adam hızlıca bu işi yapabilir ama onlar da işi kısa sürede yapsalar da deneyimlerine daha yüksek fiyat biçebilirler.
Yani siz projeyi detaylı açıklayan bir doküman hazırlayın, iş basit zor diye yorum yapmayın.
Gelen bütçeler için de kendinize uygun bütçe bulursanız çalışırsınız.
Ben programlama biliyorum ve bir işin kolay mı zor mu olduğu hatta kaç saatte yapılacağını bile bilirim ama iş ilanı açarken çok kolay çok zor diye yorum yapmam.
Sizde karşınızdaki ile nasıl konuşulacağını öğrendikten sonra yorum yapabilirsiniz ben sizin askerlik arkadaşınız değilim forumda ticaret yapan bir bireyim ve saygı unsurunda konuşursanız sevinirim bana sen kelimesini bastıra bastıra kullanmanız,
tavsiye vermek yerine oğluna öğüt veren biri artı olarak küfür gibi geldi rahatsız edici bir üslubunuz var bilginiz olsun bu davranışlarda forumda değil her yerde önemlidir öneririm size.
Ayrıca bu kadar önemsediniz yazıp öğrenseydiniz ya benden detayını

yazan kişilere zaten detaylı döküm vermekteyim artı olarak işin basitliğini zorluğunu kendim ölçebilecek bir kapasitedeyim.
İşin zorluğunu yazılacak algoritmaya bağlı olarak belirtiyorum daha önceden api çekip işlem yaptığımdan ötürü işin ne denli kolay yada zor olduğunu biliyorum umarım anlamışsınızdır iyi forumlar