merhabalar telegram airdroplarina karşi scam ön yargisini kaldirmak amaciyla bu konuda bir kazanç görseliyle beraber bir telegram airdrobu paylaşicam geçenlerde katilmiş oldum bir airdroba 3 dakikami ayirmiştim ve elde etmiş olduğum kazanç buyrun
Bende ilk başta telegram airdroplarina scam gibi yaklasiyordum fakat katildikça ve kazanç elde ettikçe bu fikrim deişti insanlar telegram botlariyla airdrop düzenlemelerinin tek sebebi çekiliş sistemini tamamen otomatikleştirmek olduğunu ve işlerine kolaylik yapmasi açisindan yaptiklarini anladim

şimdi gelelim airdrobumuza binapet adli airdrobumuz play to earn sistemiyle coin kazandirmayi amaçliyan bir oyun olucak referans kastikça telegram airdrobunda ödülünüz artiyor bizzat support işlemini yapan bscpad'tir

airdrobun linki buyrun

bep20 cüzdan adresi olarak borsa cüzdan adresi koymayin soğuk cüzdan adresi koyun
telegramda 46 binlik bir community şuanda bulunmakta twitterde ise 50 binlik community mevcut airdrop ödülü ise 100 bpet buda 3$ başlangiç değeri benim bu yukarda paylastigim ssteki airdrop aldiktan sonra değer kazanmişti