Konu sağlık ve sağlık reklamı olduğu için müdahale edeyim .
Kış ayları geliyor, bağışıklık güçlendirin falan tarzında direk reklam yapılmış çünkü. Sağlık bu şekilde yanıltıcı reklam yapılamaması gereken bir alan
Bahsi geçen ürünleri bu kadar ucuza alabiliyorsanız eğer, onun yerine bir kaç damacana su alıp bol bol su içerseniz daha faydalı olacaktır.
Ürünü kötülemek olarak algılamayın, satışı yasak değil sonuçta fazlasını söylemek haddim değil ama insanların dikkatini bu şekilde çekmeyin. İnsanlara bir şeyler vaad etmeyin
Merhaba, kimsenin sağlığını kötüye kullanmak gibi asla bir amacımız olamaz. pekmezin, balın faydalı olduğunu bilmeyen yoktur. Yorumlarımızı okuyup öyle karar verebilirsiniz. Ürünlerimizi deneyenler biliyor çoğu kendi köyümüzün yöremizin ürünüdür. bir şey vaat ettiğimiz yok açıkçası. faydalarını dahi yazmadım. doktorların uzmanların tavsiye ettiği üründür hepsi araştırabilirsiniz. Sağlık konusunda asla kimseyi yanıltmam beni tanıtanlar bilir. 3 kuruş fazla kazanmak için kimsenin sağlığıyla oynamam. ben neredeyse maliyetine veriyorum insanlarda bende kazanayım diye sadece sürüm olayını yapıyorum. fahiş fiyatlar çekmiyorum ama o da şüphe uyandırıyor ne yazık ki. corona hastalarına hediye ettiğim ürünler dahi oldu. yazmayın diyorum ama yazmak zorunda kalıyorum. satış iptaldir. siz damacana alabilirsiniz.