yok o öyle değildir dinsiz adama nefes hakkı verilmezdir o

ah ah elinizde olsa kimlere neler neler yaşatırsınız. neyse ki tırtsınız.
doğru, sen haklısın çevrende bizim gibi çok vardır. osmanlı eminim sırpları, arapları, diğer milletleri, elde ettiği topraktakileri eğitir asker yapar kendi bekasını koruması için kumandanlığa, kurmaylığa yükseltir gönül rahatlığıyla her yeri elinde tutabilirdi. kesinlikle Türk'e, Türklere ihtiyaç duymuyordu ama sevdiğinden, bayıldığından Türkleri asker olarak eğitiyordu

siz daha ırkımızı tanımıyorsunuz, önce ırkımızı öğrenin araştırın. sonra neden osmanlı asker olarak Türkleri kullanmış bunu anlarsınız. çevrendekilere selam söyle, gözlerinden öperim o düzgün çocukları.
bak senin için osmanlıyı sevmemesi gözlerinden öpmek için yeterli...sizin ki ırkçılağa kaymış düşünceler haberiniz yok. ya da var ama memnunsunuz...Türk üm ırkımı da en az senin kadar biliyorum. Osmanlıyı da en az senin kadar biliyor ve dediğiniz gibi Türk düşmanı olmadıklarını biliyorum...Türkten rahatsız olan dünyaya Türk=Müslüman ifadesini hafızalara kazıtmazdı diyorum o kadar...siz istediğinizi öpmeye devam edin(yalnız o üstün adamlarınız bugün Erdoğan gitsin diye hdp ile işbirliği yapıyor, umarım o üstün ırkınız Erdoğan düşmanlığından başka ırka geçmezler

)))