Kötü konuşmak istemiyorum kötü konuşmuş gibi okuyun bu yorumu. Bizim Türk esnaflar nereden milleti d*landıracağını şaşıyorlar. Elin gavuru gerçek indirim yapıyor bizimkiler önce fiyat yükselt sonra fiyatı indir eski fiyatın üstüne sat mantığı ile çalışıyor. Geçen hafta oto teyp aldım 230 TL'ye sonra fiyatı biranda 290 TL yaptılar ertesi gün 270 TL'ye düşürüp bu fiyat için sadece 5 gün diye ibare koymuşlar.
Geçen yıl bluetooth hoparlör aldım yurtdışı bir siteden 11.11'de fiyatı 90 TL'ydi 15 tlye aldım. Şuanda fiyatı 300'ü geçti. indirim dediğin böyle olur.
Düpedüz insan kandırmacılığı bu yaptıkları. Dalga geçer gibiler. Bi laptop aldım geçen hafta 5500 TL idi, haftaya al daha iyi fiyat olur dediler iptal ettim siparişi verdikten 1-2 saat sonra. Şu an 6200 TL ve 1 gün bilmem kaç saat süresi kalmış indirimin bitmesine. 30-40 üründe güzel indirim oluyor kalan ürünlerde bindirim. Ancak kuponlarla belki iyi seviyeye çekilebilir. Şöyle örnek vereyim, bir gıda ürünü geçen haftalarda 27 TL'ye düşmüş, bu (b)indirimlerde 40 TL olmuş. Ben ikilisini aldım, 25 tl kuponla 25 TL'ye geldi tanesi. Buna sevinir olduk. Yetkililerin kesinlikle el atması lazım bu işe çok çok geç kalındı bile.