mucahitguner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin gibi haddini bilmez asıl cahilin kendi olduğu insanlarla ben çok tartıştım hiç birinde onları yenemedim çünkü hepsi senın gibi asıl cahilin kendi oldukları farkında değil. Ben senın söyledıgın her cümlenın karşılığını verdim de sen benım söyledıgım bir cümlenın karşılığını veremıyorsun. Takmışsın kafayı atatürk e. Yok osmanlı türk değilmiş. Bir resim koyuyorsun mavi gözlü sarı saçlı insanlar. Yahu senın türkün bağrından kopmuş dediğin atatürk de öyleydi. Sen kendiyle çelişen bir insansın. Ben islam penceresinden bakarken, ben belgelerin olduğu pencereden bakarken sen çıkmışsın yok şu sohbette şu oldu bu oldu diyorsun ya. Sen bu kafayla devam et. Senın gibiler farklı düşüncedeki insanlara tepeden bakmayı sever. Senın profilini öyle iyi biliyorum ki. Sen yoluna ben yoluma. Bak senın müslümanlık ile alakalı bilmen gereken çok fazla şey var. Ya bilmiyorsun böyle konusuyorsun ırk üzerine ya da biliyorsun ama benimsemiyorsun. Müslümanlıkta ırk değil ümmetçilik vardır. Mesele çok uzun vallahi yazdığıma pişman oldum asla öğrenmek isteyemen biri için.
herhangi bi yerde herhangi bi belgeni görmedim, söylediğim herhangi bir söze cevabını da. cevap diye verdiklerinin saçmalık olduğunu da önüne tek tek koydum. daha osmanlının kayı soyundan olduğunu zanneden cahil cühelanın tekisin, olayın öyle olmadığını önüne bu konularda en bilirkişi olanın ağzından dinletiyorum yine ırgalamıyor seni çünkü zihnini eritmişler muhtemelen küçük yaşta katılmaya başladığın tarikat sohbetlerinde, almak istemiyorsun farklı düşünceleri haliyle.

osmanlı Türk değil demedim, osmanlı padişahlarının belli bir neslinden sonrası için Türklük oranı %1 in altına düşmüş haldeydi dedim, sebebini de yaptıkları evlilikler, hemen hemen tümünün annelerinin farklı bir ırka mensup olması diye belirttim. eğer en ufak biyoloji bilgin varsa, gen aktarımı konusunda bi şeyler duymuşluğun varsa zaten itiraz edemeyeceğin bir konudur bu ancak o kadar cahilsin ki bunu bile bilmediğin için osmanlıda Türklük oranı çok düşük diyene saldırabiliyorsun. sana bi şey söyleyeyim, o padişahların yarısından çoğunda ingiliz geni çok daha fazladır emin ol.

sen buna bile inanmazsın, hepsinin annesi Türk falan zannediyosundur.

Atatürk'e gelince. gösterdiğim fotoğrafta odaklandığın tek şey saçları olursa kıyaslaman normal. fenotip diye bi şey var bilmem bilir misin. 5 çocuktan 5 inin fenotipi de bizim ülke çocuklarıyla ilgi alakasız hemen hemen. bizde 100 çocuk varsa 90-95 i siyah saçlı, kara gözlü kara kaşlı gerisi Atamız gibi kumral, mavi - yeşil gözlü olabiliyor. bu çocukların fenotipleri ise birbirinin kopyası ve bizim ülkemizin fenotipiyle alakasız. git gide daha da alakasız hale gelmeyi sürdürecekler çünkü içlerindeki Türk genleri her geçen nesil daha da seyreliyor. bilim, akıl da bu sonucu önümüze çıkarıyor. yani bi süre sonra Türk dediğinin Türklüğü tamamen sözde kalacak gibi. Atamız ise yörük çocuğudur, annesi babası Türk'tür. o yüzden bir taraf Türk'ün bağrından kopmuş gelmişken diğeri Türklükle pek ilgi alakası olmayandır zira genlerindeki Türklük miktarı %1 in dahi altındadır. ancak gittiğin sohbetlerde beynine işletilenler öylesine tarumar etmiş ki algı kapasiteni, hiçbir şeyi idrak edemiyorsun bu sebeple. boş tartışmaları da sürdürüyorsun.

ben belgelerle konuşurken sen yok şu sohbette şu olmuş bu olmuş diyorsun.

öncelikle ortaya koyduğun bir belge göremedim kuru sıkı atıp tutuyorsun. ben ise burada Atatürk'ün kelamlarını, Halil İnalcık'ın anlattıklarını önüne koyuyorum. bu iki insanın sözlerinden âlâ belge mi arıyorsun? bu iki insan kendi başına belge niteliği taşır, senin belge diye göstereceklerini kimler ortaya çıkarmış bi de onları koy önümüze de bilelim. hala boş argümanlardasın.

müslümanlık ile alakalı bilmem gereken hiçbir şey yok çünkü ilgilenmiyorum. bilmem gereken tek şey arap emperyalizminin ülkemiz üzerindeki etkileri ve bu etkileri kırmak, ülkemizi arap emperyalizminden sıyrılıp yeniden Türk köklerine dönmesine nasıl katkı sağlayabilirim sorusunun cevabını bulmak. ümmetine çok hasretsen, bak arap çölleri orada. ümmetin de oradadır. burası laik, demokratik, Türkiye Cumhuriyeti. burada ümmet yok, millet var. Türk Milleti var. ümmet arzusundaysan, sınır kapılarımız belli. hemen gidebilirsin -ki umarım gidersin-. zeki çocuk seni.