Senin gibi haddini bilmez asıl cahilin kendi olduğu insanlarla ben çok tartıştım hiç birinde onları yenemedim çünkü hepsi senın gibi asıl cahilin kendi oldukları farkında değil. Ben senın söyledıgın her cümlenın karşılığını verdim de sen benım söyledıgım bir cümlenın karşılığını veremıyorsun. Takmışsın kafayı atatürk e. Yok osmanlı türk değilmiş. Bir resim koyuyorsun mavi gözlü sarı saçlı insanlar. Yahu senın türkün bağrından kopmuş dediğin atatürk de öyleydi. Sen kendiyle çelişen bir insansın. Ben islam penceresinden bakarken, ben belgelerin olduğu pencereden bakarken sen çıkmışsın yok şu sohbette şu oldu bu oldu diyorsun ya. Sen bu kafayla devam et. Senın gibiler farklı düşüncedeki insanlara tepeden bakmayı sever. Senın profilini öyle iyi biliyorum ki. Sen yoluna ben yoluma. Bak senın müslümanlık ile alakalı bilmen gereken çok fazla şey var. Ya bilmiyorsun böyle konusuyorsun ırk üzerine ya da biliyorsun ama benimsemiyorsun. Müslümanlıkta ırk değil ümmetçilik vardır. Mesele çok uzun vallahi yazdığıma pişman oldum asla öğrenmek isteyemen biri için.