Ah özel sektör ah...
Sabah 9 akşam 6 cumartesi günleri de dahil olmak üzere çalışıyoruz.
Ofiste en nefret ettiğim tipler; her sabah kendini veya çocuklarını övenler. Kardeşim bana ne senin çocuğun bugün ne giydiğinden! Bana ne sen tatilde ne yaptığından! İşe yeni girdiğimden mecbur konuşmuyorum bile.
Herkes birbirinin arkasından konuşuyor ama kimse suçlu değil
Genel müdür 10:30-11:00 gibi gelir. Adı üstünde GENEL MÜDÜR. Bilin bakalım patron kaçta gelir

Patron her sabah 11:25'de ofise girmiş olur (hiç şaşmaz). Patron geldiğinde Genel Müdürümüz hemen günaydınlar yağlama cilalama. Patron sorar; "Müdür bey kaçta geldiniz bugün?", Müdür; "Efendim sabah 8'de ofisteydim hatta ben açtım" der. Yalanını ........ Daha 10 dk önce geldi la 10 dk

Her sabah bu konuşma gerçekleşir.
Kahveler içilir, sohbetler yapılır, toplantılar gerçekleşir ve yemek saati gelir. Yemeğe çıkarken müdür beyimize söyleriz. La sabahtan beri şunu yap demeyen MÜDÜR BEY! bunu yapın öyle çıkın der. Senin işini...... diyeceğim ama mecburiyet.
İzin konusunda; bildiğiniz üzere 9-6 çalışıyoruz ve biz çıktığımızda maalesef bankalar kapanmış oluyor. 1-2 Saatlik izin almak için müdür beyin peşinden koşuyoruz. O kaçıyor biz koşuyoruz bir nevi. İzin vermemek için.
Yani diyeceğim o ki arkadaşlar; eğer pasif bir geliriniz var ise aylık min. 2.000 TL hiç özel sektöre bulaşmayın.