Stelios adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, kısa bir süredir internet sitesi işi ile uğraşıyorum. (3 ay) Genel bir blog sitesine sahibim. Bu süre içerisinde elimden geldiği kadar yazı ve teknik bazlı geliştirmeler yaptım ama elimdeki bu parayı sitem için harcamak istiyorum. Acaba bu parayı en verimli, siteme ivme kazandıracak şekilde nasıl değerlendirebilirim?
Örneğin:
  • Backlink çalışması mı yaptırayım?
  • Yazı mı satın alayım?
  • Tanıtım yazısı mı alayım?
  • Footer link mi satın alayım?
Veya benim aklıma gelmeyen sizin aklınızda olan bir şey varsa benimle paylaşır mısınız? Tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
Genel bir blog sitesi için içeriklerin rekabet oranı minimum seviyede olmayacaksa eğer Backlink çalışması oldukça önemli. Footer link süreklilik getiren bir yatırım şekli olduğu için pek önermiyoruz. İndex sayısı yüksek sitelerde bağlantının ani kaybı, birden ciddi sıralama kayıplarına da neden olabiliyor. Bağlantıların kalıcılığı ve bir kaç bağlantı kaybı yaşasanız dahi sarsılmadan yolunuza devam edebiliyor olmanız önemli. Footer link harici bana göre sorularınızın cevapları evet. Kimsenin ekmeğine mani olmak istemem ancak, başlı başına tamamı yorum backlink, Hacklink, programla yapılan backlink çalışmaları gibi çalışmalardan uzak durmanızı öneririm.