trk2019 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen hocam, bu shit koinlerle son bir yılda 5 bin tl sermayeyle 1.5 milyon tl para yaptı arkadaş, borsalarda bu koinlerde milyar dolar dönüyor ama gidelim 159 yıl sonra metavarse popi olacak diye onlara yatıralım, torunlarımız yer artık guzel plan

hatta bin dolarımızı bin koine bölüp sepet yapalım risk almamak için, sonra %0,001 artışla mutlu olmaya çalışalım, 0,001 derken damlaya damlaya göl olur torunlarımız için iyi bir yatırım, guzel plan
Kime ne anlatıyorum Bunlar olabilecek şeyler ben birşey demiyorum sadece anlatmak istediğim şey manipülasyon coini manipülasyon doge bile insanlarla dalga geçme amacıyla çıkarılmıştı zamanında 30-40k dogelerle şans oyunu oynadığımı bilirim o zamanlar para etmiyodu ama şimdiki değeri 10k dolar ha ona bakarsan şubat ayında çıktığında adam 8k dolarlık shiba alıyor şuan cüzdanın değeri 5,7Milyar dolar bunu kimse bilemez

Ha ama bana sorarsanız gidip elin it coinine yatırım yapacağına altyapısı olan geleceği olabilecek sağlam coinlere yatırım yapmak daha sağlıklı ha yok ben kumar oynamayı seviyorum kardeşim sanane dersen it coinlerden eğlencelisi yoktur 1günde rezilde eder vezirde