NursatBULBUL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende yapıyorum bazen bu işleri. Başka şeylerden sıkılınca. Genelde pvp tercih ediyorum ama tr'ye şuana kadar hiç bulaşmadım. Ayrıca mem0rybre4k kullanmanız gözümden kaçmadı. Tr'de proxy'li bir şekilde başlanırsa sizce iyi kazanılır mı ?
PVP daha kolay ama kazancı bir tık daha düşük. Örnek veriyorum şuan Rubi2 serverında 1k WON = 1.000 wonu 50 TL ye satıyorlar mesela Ama TR de şuan marmara serverında 1 won 4.5 TL den gözü kapalı bütün epin siteleri alıyor(kabasakal vs ) pvp de şuan kazanç en iyi aeldra da sunucuyu iyi seçmek lazım. Memory değil com2 hocam pvp için en iyisi.

TR sunucuları için tavsiyem m2bob bu tarz programlar içinde en iyisi neden dersen Phyton ile birçok şeyi otomatiğe bağlayabiliyorsunuz.(yazılım bilgisi şart ) Ben 144 hesap için günde sadece 1 saat harcıyorum . Hasılatlarımıda haftalık topluyorum. Hergün toplamak yorucu

mesela m2bobda Clientler arası geçiş, hesabı 30 levele gelince durdurma level silahlarını otomatik aldırma corları toplatma corları depoya atma arındırma pazar kurma hepsini otomatik yaptırabiliyorsun tabi buda ek masraf külfet.

Batuhan Ustun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gözümde canlanır koskoca mazi
Bu pvp değil sanırım hangi sv?
PVP Hocam wonder2 pvp için yapacaksanız tek sunucu yapmayın online sayısı yüksek olan bütün sunuculara açın bot

ArdaEgridere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maşallah hocam kehribar mı
Yok hocam ben TR de EGE ve Marmara dayım