Merhaba Keyiniz Gitmez
Fakat W11 Hala Eksiklerle Dolu Çok Hatalar Var
Eğer Kayıpsız Şekilde W10 Dönmeyi Başarırsam Döneceğim Tekrardan
Anladım. Teşekkürler cevap için.
Genel olarak memnunum ancak halen eksikleri var. Bildirim merkezini daha kullanışlı buldum ancak 10'da takvime tıklayıp herhangi bir günü seçip direk alarmlı not tutuluyordu, 11'de bir türlü yapamadım. Takvim uygulamasını açmak gerekiyor.
Başlat ve görev çubuğu aslında aynı gibi duruyor ama kullandıkça daha çok ısınmaya başladım. Başlat menüsünde önerilenler ve üst bölümde sık kullandığım programlar 10'a göre daha başarılı, masaüstü kullanmıyorum desem abartmış olmam.
Bir de çift ekranda çizim yapıyorum, ekranlar arası sürükleme, ekran bölme vb. özellikler aynı olsa da bazı küçük yenilikler var bu sayede daha başarılı buldum.
Bir dosyayı sürükleyip görev çubuğunda ilgili programa ya da tarayıcıya atamıyorum, o kadar alışmışız ki buna halen alışamadım el alışkanlığı bişeyler sürükleyip sonra olmadığını hatırlayınca sinir oluyorum.
Bir de telefon bağlantısı 10'da aktif kullanmıyordum, özellikleri aynı mı yoksa 11'de mi böyle bilmiyorum ama artık telefonu elime almıyorum. Görüşmeler dahil herşeyi pcden yapmaya başladım.
Güzel yorum için teşekkürler. Kafamda fikir oluştu bir nebze. Dediğiniz dosyayı sürükleme olayı biraz gıcık ediciymiş

Bende sağ tık menüsü hakkında bir şeyler gördüm o bana biraz garip geldi