mucahitguner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yalanları yazanı Allah'a havale ediyorum. 600 yıllık bir hanedan. Milyonlarca nufüs ve insan. Şuanda ya da Atatürk'ün cumhuriyeti kurduğu zamanda ve her zamanda böyle çürük elmalar olur. Ama siz burada bir hanedanı hemde İslamın sancaktarlığını 600 yıl yapmış bir hanedanı kötülüyorsunuz. Gerçekleri yazın sadece, yazmadan önce de araştırın.
dilersen zeus'a havale et. gerçeği sen söyle ben bileyim. Türk'ün, Türk ırkının osmanlı için ne önemi vardı kendi aile yapısını güçlendirmek, topraklarını genişletecek asker olmaları dışında. bak sana soruyorum direkt madem bi yerlere eft yapıyorsun beni sen anlat senden duyayım. osmanlı Türkler için bunu bunu yapmıştır, osmanlı Türk'e, Türklüğe çok değer vermiştir bizim dedelerimiz, onların dedeleri hep önemsenmiştir de senden dinleyeyim.

argümanın sadece şu olur. osmanlı, kurduğu imparatorluk sayesinde Türk Milleti'nin ayakta kalmasını, tarih sahnesinden silinmemesini, dış saldırılardan uzak huzurlu bi ortamda yaşamalarını sağlamıştır. bu bir bakıma doğru olabilir ancak şunu unutmamak lazım. osmanlıya bu gücü veren Türk'ün kendisidir. Türk olmasa, osmanlı diye bi şey olmaz. peki osmanlı olmasa Türk diye bi şey olur muydu? emin ol olurdu. yani Türk, kendi güvencesini sağlayacak ve tarih sahnesinde yaşamaya devam edecek bir yapıyı illa kurardı keza dünya tarihinde en çok devlet kuran köklerden biriyiz. bugün yaşadıklarımız bunun bariz bir ispatıdır. Türk'ün bağrından kopan, sırtını hiçbir aileye, cemaate, tarikata, lobiye, locaya dayamadan sadece Türk Milleti'ne inanıp güvenerek, sırtını milletine dayayarak ortaya çıkan bir insan tek başına bunu başarmıştır. bu Türk'ün gücünün, öneminin eseridir. yani Türk olmasa, senin osmanlın da olmazdı merak etme.

ama sen burada bana iftiracı diyorsun madem, senden duymak isterim senin biat ettiğin, tebası olduğun o topluluk senin ırkın için hangi çalışmaları yürütmüş?

ayrıca bunu oku.

https://eksisozluk.com/entry/6185256

ayrıca Atamızın şu sözünü de iliştireyim, ardından sorayım. senin padişahların ne kadar Türk'tü? ilkleri dışında kalanların hemen hepsinin karısı yabancı, aktarılan genlerden geriye kalanlardaki Türklük oranı sence kaçtı hadi senin için onu da ben söyleyeyim. %1 in altındaydı son padişahlardaki Türklük oranı. %0.2 falan

" Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne yedi bin senelik, en aşağı bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı. Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela, korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir. "

bak şu gördüğün minik sarı sarı civcivler osmanlı torunları. ne kadar da benziyor değil mi bizlere )