İnanıyorum ve istiyorum cümlesi gerçekten çok önemli. Açıkçası bu benim hayalim olan bir işti. Kendi oversize ürünlerimi çıkarıp baskı yapılacak tasarımları tasarlatmak, tasarlamak ve başladığımda hedeflerim inanılmaz yüksek ve çok büyük bir hırs vardı içimde. Tabiki başlarda bu hırsın ve acemiliğin birkaç zararları oldu ama tatlı zararlar diyelim

En önemlisi inanmak. İşinizde kaliteye gerçekten önem verirseniz yapacağınız en büyük reklam bu olur. Şuanda birçok fenomen ve influencer ile çalışıyorum ve şunu söyleyeyim yeni birçoğu yeni ürünler çıkmadan siparişini veriyorlar. İnşallah sizde istediğiniz yerlere ulaşırsınız. Baskı makinesi olarak DTG baskı makinasını öneririm. Fiyatları yüksek olduğu için (xxx.xxxTL) ilk etaplarda alamayacınızı düşünürsek baskı yaptıracağınız yerlerin bu makineyi kullanıp kullanmadığını sorabilirsiniz. Pres baskıyı ben tercih etmiyorum ürünü kalitesiz gösteriyor gibi geliyor bana tabiki tercih sizin.
Değerli yorumlarınız ve bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Benim de hayalim tam olarak bu şekilde. Hatta o kadar ileriyi düşünüyorum ki, kafamda dikilecek farklı ürünlerin listesini oluşturuyorum. İnşallah başarılı olabilirim, çok çok teşekkürler.