Farklı bir şey sormak istiyorum. Sipariş geçilen domainin kaydedilmesi ortalama ne kadar sürüyor? Ödemeyi yaptım, fatura panele düştü, yaklaşık 1 saat oldu domain hala panelime düşmedi.
Ben kredi kartım ile ödüyorum bir kaç dakika içerisinde domainler panelime düşüyor. Posta koduna kadar tüm bilgilerimi doğru yazdım ve sanal kart kullanmadım. Asıl kredi kartım ile domain alıyorum. Sürekli 1 euro'dan .com domain almak güzel ama çok önemli domainleriniz için işlem yapmayın ne olur ne olmaz.
Kredi Kartlarından Akbank vs Kartlarda Bazen 3d Takılma Sorunu Oluyor. Bu Sebeple Ziraat yada Papara Hesap Kartları Kullanabilirsiniz. Ödeme Sonrası Anlık İşleme Alınıyor Faturanızın Onay Almasından Sonra Kayıt İşlemleri Başlıyor. Bu Süreçleri Helpdesk Kısmından Fatura Onayı ve Mail Adresinize Gelen Belirlediğiniz Domain İsimlerini Gördüğünüzde Tescil İşlemleri Başlamış ve Kayıt Yapılmış Anlamına Gelir. Bu Süreyi Kısaltmak İçin Cari Hesap Bakiye Kısmına 5euro 10euro vs Ödeme Yaparak Sürekli Bu İçerideki Para ile Domain Kayıtlarınızı Daha Hızlı Yapabilirsiniz.