Netinternet WAF servisini kapalı beta da 2 aydan uzun süredir kesintisiz kullanıyorum. Öncellikle emeği geçen tüm Netinternet personeline böyle bir projeyi hayata geçirdikleri ve deneyimleme fırsatı sundukları için teşekkür ederim. Bu süreç içerisinde WAF servisinde sunulan hizmetlerin çok daha stabil hale geldiğini ve çok önemli yeni hizmetlerin sunulduğunu görmek gerçekten hayret verici. Açık beta süreci sonunda Waf servisinin çok daha iyi durumda olacağını tahmin etmek güç değil.
An itibariyle önem verdiğim bir projemi cloudflare arkasından çıkararak sadece Netinternet WAF arkasında yayına aldım.
Projeyi hep takipteyim, WHC panelinde ilk kullanıcılarından biri olmak için sabırsızlıkla bekliyorum.
İyi çalışmalar dilerim.
Çok teşekkürler, yakında WHCPanel ile ilgili ekran görüntüleri paylaşmaya başlayacağız inşallah kontrol panelimizi de hızlıca piyasaya süreriz. Özellikle zam üzerine zam yaparken cPanel ve Plesk bizde elimizi çabuk tutmak istiyoruz..
Hayırlı olsun. İnş en yakın zamanda release olur. Peki WAF servisi Wordpress ataklarına karşı koruma sağlıyor mu?
Ataktan kastınıza göre değişir. WAF özelleştirilebilir bir ürün bazı ayarları sizin yapmanız gerekiyor kullanıcı olarak ve yaptığınız ayarlara göre her şeye karşı koruma sağlarsınız.
Mesela wp-admin dizininin belirli bir IP yada method ile açılması, includes klasorunun internete kapatılması gibi, gibi..
Teşekkürler.
Beta süreci devam ediyor mu
Merhaba,
Hayır ama demo hesap alabilirsiniz
www.heimwall.com adresinde en alt kısımdan demo hesap talebinde bulunabilirsiniz.
Teşekkürler.