@Cueh; adlı kullanıcı hakkında 9. ayda defalarca konu açılmış ve herkes şikayetçi. konum şikayet değil muhtemelen bu konuyu da okuyacaktır.

Bak kardeşim seninle defalarca iletişim kurdum aradın sigorta konusunda para yatırmazsam çocuklar tedavi olamayacak dedin para gönderdik (seo için) defalarca mesaj gönderdim hadi yapalım şu işi artık diye. hallediyorum abi hemen açtım abi yaptım abi şu oldu bu oldu oyaladın işin çok olabilir ama 9 ay boyunca dokunmadın siteye. yine eyvallah dedik ses etmedim sürekli durum paylaştın boynunla ilgili sorun arabanın üzerine birşeyler düştü pert oldu vs vs. hep geçmiş olsun yazdım var mı yapabileceğim birşey dedim.

bak kardeşim o gönderdiğim 2500 tl var ya bir zamanlar 1 ekmeği kredi kartında kalan son 20 lirayla alan patronumdu. bugün whatsapp ile mesaj gönderdiğimde ulaşmayınca r10 da baktım ki defalarca konu açılmış tesadüf eseri en yoğun zamanıma denk gelmiş ve görmemişim.

bugün patrona sordum ne yapayım diye (şükürler olsun eski maddi sıkıntıları geride bıraktık) "boşver çocukların sadakası olsun bulaşma dedi"

bak ben tehdit etmem, o sana şunu yaparım bunu yaparım diyenlerden değilim. seni bulmak zor değil, parayı almak zor değil, işi yaptırmak zor değil. zor ne biliyor musun kardeş gibi muhabbet ettiğin birinden kazık yemek.

kazandığın parayı istemiyoruz, işi de istemiyoruz. şunu bil ama bugüne kadar kim kimin rızkına göz koyduysa refaha çıktığına ben şahit olmadım.

eğer doğruysa ve çocukların varsa ve eşin gerçekten ölmüşse (hep böyle söylüyordun) yaz bana helalleşelim. senin yüzünden o çocukların üzerinde hak kalmasın.

telefonum sende kayıtlı zaten.

bu arada seni mahkemeye veren birimden dosya numaranı istedim ama işlem yapmayacağım. bu tarafın öteki tarafı da var sakın unutma.