Ben rekabeti düşük bir sitem için kullanmıştım hiç etkisi olmamıştı.
Onpage SEO çalışması + Backlink alımı işinize yarayabilir.
Evet doğru, bu sıralar zamanım olmadığı için backlink alamıyorum siteye. Bu yüzden kolay yol düşündüm açıkçası.
bende bunu denedim ama sıralamamda iyi olacağı yerde düşüş oldu benden tavsiye yerinde kalsın hiç girme bu riske acı tecrübeyle sabit
Hit yerine 100 tane mesela yorum backlink ile sayfanızı güçlendirin.
Yapay SEO = 9. Kattan aşağıya atlamak.
Hit gönderimi ile sıralama olarak ancak alexa'da yükselirsiniz. Bunu 5-6 ay boyunca yapmanız lazım ki kelimelerde de ilk sıralara yükseliş sağlayın. Yüksek miktarda trafik göndermek, normalde hiç trafik almayan siteyi eksiye atar. Sürekli belli aşamalarda artırarak hiti gönderirseniz aylar sonra çabalarınızın meyvelerini toplayabilme şansınız olur.
Hitten kastınız organik olmayan hit ise eğer, aksine zararı olacaktır. Google sitenize giriş yapan kişilerin tüm davranışlarını kontrol edebilen gelişmiş bir sisteme sahip. Sitenize organik olmayan yöntemlerle giriş yapıldığında sabit durulacağı, sayfalar arasında etkileşimde bulunulmayacağı için bunun zararını görebilirsiniz.
Hit organik olacaksa eğer siteye giriş yapan kişiler gerçek ziyaretçiyse, Google üzerinden anahtar kelimenize tıklanarak doğal davranışlarda bulunulacaksa bu durumda yükseliş olabilir. Fakat alan adı otoriteniz rakiplerinize oranla çok düşük kalırsa bu durumda yükseliş yerini düşüşe bırakacaktır.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Haklısınız bulaşmamak en iyisi..