yahu güzel arkadaşım ben parasında pulunda değilim. Sen bir hizmet veriyorsun daha neyi satıp neyi satmadığını bilmiyorsun. Parasıyla aldığım hizmeti ekranımdan kaldırıyorsun, ben destek talebi açıyorum geri ekliyorsun iadesine gelince diyorsun ki kontrolünü sağlamadan ekledik. Ne elemanlarında sorun ara nede müşterilerinde. Kurumsallığı önce kendinde oluştur lütfen. Neyse uzatmayacağım. Bundan sonrası için hakkında hayırlısını dilerim.
konu ile ilgili daha önce sizlere 6 ekim ve 16 ekim arasi müşteri verilerini sadece teklan.com.tr üzerindeki wisecp panelinden kaybettiğimizi ve talep doğrultusunda whm / cpanel bağlantilarinizi sisteminize tanimlayabildiğimizi ve konu ile ilgili herhangi bir müşterimizin herhangi bir verisinin kaybolmadiğini belirtmiştik!
PAYTR ÜZERİNDEN KONTROL SAĞLADIĞIMIZDA TEK ÖDEMENİZ GÖZÜKÜYOR VE BUNU İADESİ DÜN AKŞAM İTİBARİ İLE YAPILDI!
Ve siz burada bilinçli kullaniciyim diye bize ve tüm foruma karşi bizi lekeleyici konuşuyorsun ama tüketici olarak ödeme yaptiğin tarihi ve ödeme şeklini ibraz edemiyorsun!
Lütfen bize özelden tutar ile igili iban gönderin de sizin gibi müşteriden arinalim lütfen!
Saygilarimizla!