Bu işi çok uzun süre araştırıp başlayan birisi olarak sadece ürünler için minimum 30-40k para gerekiyor. Daha az paraya diktirme işlemi yapamazsın toptan alabilirsin karın çok az olur. İşte başlarda az karla başlayıp sonra ilerletirim diye düşünürsen bende öyle düşünmüştüm ve düşünüldüğü gibi olmuyor. Yani başta ne kadarla başladıysan sonunda yine yaklaşık olarak aynı para elinde kalıyor. Reklam, PR çalışmaları, tasarımcı ücretleri (tasarımcı olmadan ben hallederim gibi bir düşünce varsa bende düşünmüştüm ama işi bilen birisiyle çalışmak yaptığın işi çok daha kaliteli hale getiriyor) vs gibi masraflardan dolayı yaptığın kar, harcamalarına denk oluyor veya karşılamıyor. Tabi bu harcamalar başlarda bir kitle yakalaman için çok oluyor o kitleyi yakaladıktan sonra tabiki devam ettirmek lazım ama başlardaki kadar sık veya yüksek tutarlı yapmana gerek kalmıyor. Yani eğer birikimin varsa ve ben gerçekten yaparım dersen başlamanı öneririm ama karşına çıkan olumsuzluklarda vazgeçerim veya emin değilim dersen hiç başlama hocam. Ben kalite konusuna çok önem veren bir insanım. Kumaş kalitesi, baskı kalitesi gibi unsurlar benim için çok önemli. Fiyatta bunlarda belirgin bir etken.