pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
" Mustafa Kemal Atatürk, yunan, italyan, fransız, ingiliz ( dolaylı olarak abd) ile savaşmadı. onlar dostu, kardeş ülkeleriydi. Şimdi git dostunu düşmanını seç. "

Atatürk'ün batı ülkelerine hizmet ettiğini mi söylüyorsun tekrar soruyorum lafı dolandırma
Sen olmak kurnazzz...

Sen diyorsunki Mustafa Kemal Atatürk araplar ile savaştı, Türklerin kaybolan itibarlarını kurtardı. Size göre, Mustafa Kemal Atatürk, yunan, italyan, fransız, ingiliz ( dolaylı olarak abd) ile savaşmadı. onlar dostu, kardeş ülkeleriydi.

Sana diyorumki, Şimdi git dostunu düşmanını seç.

Ben Mustafa Kemal Atatürk'ün savaştığı ülkelerin [yunan, italyan, fransız, ingiliz ( dolaylı olarak abd)] bugün bize dostluk, kardeşlik, yardımda bulunacağına inanmayanlardanım......

Sen olmak kurnazzz... Arap Faşisti..

pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk Filistin Cephesi'nde araplarla savaştı doğru. ingilizle, israille(o tarihte israil yoktu, israil'i kuracak olan yapılar vardı) gizli anlaşmalar yapıp müslümanlığın, hilafet makamının yeryüzündeki temsilcisi olan halifeye karşı ayaklanan araplarla. bu savaşa sonradan dahil oldu ve alman general falkenhayn'dan komutayı devraldı. vaziyetin çoktan çok kötü bi hal almış olduğunu, dün yanında yer alan arapların bugün Türk'ü katlettiğine şahit oldu. bunun üzerine yıldırım ordularını geri çekti. bu geri çektiği ordu, kurtuluş savaşı'nda misak'ı milli sınırlarımızın temellerini oluşturacaktı.

Arapların yanı sıra Atamız ingilizle, fransızla, italyanla, yunanla da çarpıştı. bunu ben değil, bütün dünya iyi bilir. senin gibi fesli delinin peşinden koşanlar da iftiralar atar karalama kampanyaları yürütür, Atatürk adını ağzına alana kurnaz der. iğrençsiniz. engel.
Bak çok bilmiş kişi. Büyük Arap aşiretlerinin ingiliz ve italyanlar tarafından nasıl kullanıldıgını daha önce sana yazdım. Sen itibarsızlaşan Osmanlı devletinden ve itibarsızlaşan Türk adından bahsediyorsun ve bu itibarsızlığıda, top yekün araplara suç buluyorsun.

TÜRKLER HİÇ BİR ZAMAN İTİBARINI KAYBETMEDİ, ÖNCELİKLE BUNU BİLESİN. 135 yıl önce, yok oldu bitti denilen, osmanlı devleti fransızlara nasıl ayar vermiş bir bak. şimdi sen zannedersin senaryo, bir film sahnesi.

Senin kullandıgın argümanlar savaşlarda düşmanı itibarsızlaştırmak için kullanılan kelimler. Burda düşman biz oluyoruz. Anlayışın kıt, o yüzden detaylı açıklayım.

İçinizdeki Arap düşmanlığını, savaşlarda kullanılan argümanlarla, şimdi sen kullanıyorsun. Arap'larada Osmanlı sizi sömürdü fitnesiyle yaklaşmıştı, senin gibi fitne vermişlerdi Türklere karşı. Sen şimdi yine anlamazsın. sen Araplara karşı fitne veriyorsun, onlar Türklere karşı veriyordu. Aynı işi yapıyorsunuz.

Sana diyorumki, Şimdi git dostunu düşmanını seç. Çıkardığın fitneyi örtbas etmek için, Mustafa Kemal Atatürk'ün adınıda kullanma...