kertenkele01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mış miş söyledi değil hocam. Youtube'de bir f1 vize danışmanı söylüyordu. "Farklı bir okul ile gidip daha sonra ücreti düşük bir okula geçiş yaparsan bunu görüp anlıyorlar vizen tehlikeye girebilir" diyordu. Vizeyi başkası değil direk ABD alıyor zaten.
Size de sorun çıkmasın diye yazıyorum. Hem biz hem siz öğrenin.

O videolari gelme diye atıyorlar zaten . Hangi videoda en kral okul 2 k USD yazıyor söylüyor. 5-10 diyorlar . Benim yazdıklarım la o çok farklı . Burda ajans bakacagina eliniz var PC niz var. Gideceğin eyaleti belirle okul araştır. Sitelerine gir sonra numaraları var ara kayıt yapacağım de . İngilizce yoksa mail at herşeyi sana ayarlıyor . Ben Manhattan göbeğinde 1650 USD yazıldım koleje. Hazırlık sınıfı şeklinde . Ama bu şart değil . Sen gitmezsen orda göçmenlik ofisine başvuru yaparlar . Ona bakarsan gitmemek de suç ama oraya gittikddn sonra onlineye çevirme hakkın bile oluyor full çalışıyorsun . Neler neler var içine girdikten sonra . Yani demek istediğim . Mis mus degil de direk arıyorsun bilgiyi kendin alıyorsun olay bitiyor .
Ek olarak danışman söyleyecek tabi . Okuldan çıkarsan adam komisyonu azalicak . 3 ay gideceksin diye adama x vereceğine 1 ayda çıkıyorsun adamdan 2 pay keserler başka öğrencide bu işler böyle .