kertenkele01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hayırlı olsun!

Tabi herkesin hayali olduğu için arkadaşların ve benim sorularımız var. Bu soruları cevaplarsanız sevinirim.

Dil kursuna kayıt olduktan sonra taksit ile ödeme de sorun yok. Dil okulu taksit kabul ettiği sürece. Ancak dil okulu toplam kaç dolar? Bin dolar civarı demişsiniz ancak dil okullarının kendi broşürleri bile en azından 2-4 bin yapıyor(12 hafta için). Daha ucuza nasıl bulabiliriz?

Tanıdıklarınızın yanında istediğiniz çalışabilirsiniz sonuçta izin vb. olmasına gerek yok. Ancak Uber vb. için SSN istiyorlar nasıl çalışacaksınız? Sonradan çalışma izni aldıktan sonra mı yoksa başka birisi üzerinden mi?

Az para ile gidebilirsiniz tamam bunda sorun yok. Ancak vize için bankada para vb. göstermenizi istiyorlar. Sizin şansınıza bunları istemediler mi yoksa bunları gösterdiniz mi?

Uçak bileti en ucuzu 500-600 dolar nasıl daha ucuza bulabildiniz?

Hangi dil okulu ile gidiyorsunuz?

Bu tür soruları cevaplarsanız benim ve diğer arkadaşların aklındaki sorular gider.

Merhaba dil okulu fiyatlarını dahil etmedim çünkü onu oraya gidip taksitle ödüyorsunuz zaten o dediğim fiyat sevis okul on kayit vs . En kral okul ABD de 2000 USD zaten . Benim yazildigim 1600 su . Zaten gidip 1 ay sonra en dandik okula kaydını alabildigin için 1 taksit veriyorsun sonrası olay bitiyor