pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
okudum ve evet zaten öyle? bugün senin ülkenin en yetişmişlerini, çalışkanlarını, zekilerini alıp kendilerine 3-5k verip kul köle yapan, devşiren tayfalar, bunların farkındayım zaten ancak bu konuyla ilgisi ne? bilmediğim bi şey söylememişsin. o kadar bağlantısız, alakasız şeyler konuşuyorsun ki benden önce başkası da aynı şekilde anlamamış ne demek istediğini. sen öncelikle izah etmek istediklerini açık bir biçimde dile getirme nasıl olur bu konuda çalışmalısın zira şu haliyle pek bi anlayan olduğunu düşünmüyorum. anlasam cevap verebilcem çünkü ama anlayamadığım için ne söylesem başka yöne çekilebiliyor. her neyse.
(ayrıca osmanlıcı zihniyet zamanında Türk'ün getirildiği bir başka hali daha koyayım önünüze.)

Arap faşistliği yapıyorsun. Savaş zamanı düşman askerlerini Gaza getirmek için söylenen söylemleri, Türklere karşı ayaklanan arap aşiretlerine verilen gazları, Eskiden biz hep böyleydik demeye getiriyorsun. İngizliz öncülünde büyük Arap aşiretleri, fitneyle Osmanlıya asi olmuşlardır doğru, İngiliz ve abdye sadık kalmayanların bugünkü halleri ortada, Top yekün Araplara karşı faşizan bir yaklaşımınız var.

Bu arap düşmanlığını alevlendirmek için, Savaş zamanı kullanılan argümanları kullanmaya devam ediyorsun.

Osmanlı öncesi ve osmanlı sonrası, Benim dünyaya bakış açım.
turbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sana şöyle anlatayım o zaman. İnşallah anlarsın. Size göre muhtamelen, Mustafa Kemal Atatürk, yunan, italyan, fransız, ingiliz ( dolaylı olarak abd) ile savaşmadı. onlar dostu, kardeş ülkeleriydi. Şimdi git dostunu düşmanını seç.

Ben Mustafa Kemal Atatürk'ün savaştığı ülkelerin bugün bize dostluk, kardeşlik, yardımda bulunacağına inanmayanlardanım......
Bırakın bu arap faşistligini