Konu
Anında $5 Kazandıran Borsa
08-11-2021, 21:59:23
Tunahanb3
Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Coinex borsası siteye kayıt olan kullanıcılarına $5 değerinde CET vereceğini ve bu coinlerin 14 gün kilitli kalacağı ve bu süre sonrasında kullanılabilir olacağını açıkladı. Az önce yaptığım deneme sonucunda coinin hediye edildikten 30 saniye sonra kilitlendiğini fark ettim ve bu sürede usdt'ye satış emri verip sattım sonrasında binance hesabıma çektim. Nasıl yapılacağını kısaca anlatıyorum.
Linkten
siteye kaydoluyoruz sonrasında aşağıdaki görselde gösterdiğim kısımdan airdrop sekmesine gelip burda bize verdiği 3 soruyu cevaplandırıyoruz. Daha sonra kyc onayınını yapıyoruz (1 dakika sürüyor). Kyc onayını da yaptıktan sonra tekrar aynı sekmeye geliyoruz ve claim dediğimiz anda coinlerimiz hesabımıza geliyor. Burda hızlı olup cüzdan kısmına gelip CET/USDT kısmına girip hemen satış emri giriyoruz ve coinlerimizi dolara çevirmiş oluyoruz. Sonrasında çekim yapmak için 1 usdt fee istiyor fakat elinizdeki usdt'yi LTC yaparsanız çok çok düşük bir komisyon ödeyip paranızı binance hesabınıza alabiliyorsunuz.
Refsiz:
https://www.coinex.com/register