Merhaba arkadaşlar . 2 Yıldır gitme planım vardı ve son 5 Aydır ciddi araştırmalar ıcıne girip orda bir dil okuluna yazıldım ve Bugun Vizemi aldım . Çok mutluyum
Newyork Manhattan 'a Gidiyorum . Okul Bu ay sonuna başlıyacak Haftaya bilet işlerini ayarlayacağım . Darısı başınıza arkadaslar
Tanıdık İnsaat işi yapan biri var onların yanına gidiyorum . Boyacı olarak alacaklar benı . Alısma suresı sonrasında Bi araba alıp uber yapacagım . O sırada denklık ıcın ugrasırım olmazsada olmaz denklık pek de onemı yok .
Devlet hastanesinde Hemşire olarak çalısıyordum ve istifa ettim . Velhasıl . TÜRKİYE bir hemşire kaybetti Amerika Vasıfsız bir eleman kazandı dıye Gittigimgun Havalimanında post atarım
Sevincimi paylasmak istedim lütfen Telefonunu çıkart Yok ülkemi satmam hayatta vs gibi yorumlar yapacak amcalar yazmasın
Gitme planı olup sormak istediginiz sorular varsa yanıtlarım zevkle.
BÜYÜK NOT : VİZE İŞLEMLERİ OKULON ODEMELERİ + UCAK BİLETİ TOPLAM 1000 USD PARAM GİDİYOR ORAYA GİDENE KADAR. OYLE BURDAKİ AJANSLARIN FİYATLARI YALAN DOLAN...
Hocam detaylı bilgi alabilirmiyim rica etsem. Bu arada hayırlı olsun darısı başımıza.