Seyit25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana da geldi bu mesaj, iznimiz olmadan demiş. Buradaki @TekLanDC; adlı kullanıcı işlemleri yaptı. Güzel bir kampanya yaptınız bende faydalandım ve teşekkür, takdir ettim. Daha önce yazdığım mesajda da belirttim diğer hizmetlerimi de taşımayı düşünüyorum. Ancak hizmeti alalı daha 1 ay oldu, yaptığınız kampanyanın arkasında duramayacaksanız şimdiden iptal edebilirsiniz. +5 domain vs çok önemli değil. (Yalnızca 1 kez faydalandım)
aynen katiliyorum hocam
@TekLanDC; hocam gelen sms de personel suclamasi yaptiniz ancak satisi firma sahibi olan ayrica r10 profiliniz ile ayni isim olan Cengaver Kaan isimli firma sahibi yapiyor satisi sonra git gide yavas yavas dusuruluyor paketler ilk cloud.teklan.com.tr kapandi ddos saldirisi geldi duzelticez diye sonrasinda 1 hafta sonra cloud.teklan.com.tr erisim engellendi simdide boyle bir sms geldi yani hic hos degil hocam.
direk satis yapanlarin hesaplarindan erisim kisitlamasi yapsaniz daha iyi olurdu ancak boyle normal kullanim icin herkesin dusurmeniz hic hos durmadi.
simdi genel olarak musterilerin dusundugu bu boyle giderse ileride kota boyutlarida duser dusuncesi.