Leventyigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar bir websitesi için tema kurulup ana sayfa düzenlemesi yaptırılacaktır. Yoğunluktan dolayı uğraşamıyorum benim göndereceğim 3-5 fotoğraf ana sayfada olacak hoş bi slidera eklenecek altındaki postlara 2-3 tane konu girilecek. Yapacak arkadaş konu girmeyecek örnek olarak açması yeterlidir ben sonra düzenleyeceğim.
örnek olarak şöyle bi tema olabilir. Ücretsiz tema kullanabilir arkadaş hiç sorun değil. Site mobilya üzerine olacak ama satış olmayacak sadece fotoğraf ve bilgi yayınlanacak. Yarım saat bile sürmez belkş de. Fiyat tekliflerinizi bekliyorum.

https://elements.envato.com/dsk-furn...-theme-8PHFYRM
Hocamız zaten wordpress kurulumunu siteye yapmış ve tek istediği basit düzeyde slider'i olan bir tema ve 3 lü box şeklinde bir yapı ile ana sayfa istiyordu, slider'e ve box lara eklenecek resimleride kendisi bizzat iletti. İş tarafımca sağlandı hocam emeğin karşılığını fazlası ile tarafıma iletti.

Verilen iş ile istenilen ücret paralel olması gerek, hocamız işi kendince konuda özetlemeye çalışmış fakat yanlış anlaşılma olmuş olabilir bu gayet normal önemli olan işin görülmesi ve sağlıklı ticaretin tamamlanması.