pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam allah aşkına bırakalım artık bu silivri soğuk goygoylarını, zaten bu yüzden bu kadar sindirilmedik mi? hiçbir şeye ses çıkarma, her şeye sus. konuşma. bu benim tercihim değil, ben 10 yıldır her gördüğüm rezilliğe tepki veriyorum kendi nazarımca. herkes aynı şeyi yapıyor olsaydı bu kadar sıkıntı çekmiyor olurduk zaten. susma odaklıyız sürekli.

herkesin aklı fikri var konusuna gelince bir anımı anlatmak istiyorum.

sene 2014, üninin başları. akp yi destekleyen bi sınıf arkadaşımız var. kendimce akp de gördüğüm hataları söylüyorum, tartışıyoruz. bu arkadaşın derdi hiçbir şey olmazsa gider akp ilçe teşkilatına girer oradan bi iş bulurum kafasıydı. zaman geçti, düşündü taşındı ve tüm bu fikirlerinden döndü. şimdi öğretmen, temiz temiz çalışıyor ekmeğini kazanıyor.

ancak hiç kimseyle bi tartışma yürütmüyor olsa, belki aynı kafada önce teşkilata oradan torpille bi yerlere girme telaşıyla yaşayacaktı. yani, bir kişinin dahi bulunduğu durumu sorgulamasına katkı sunmak, vatandaşlık görevlerimizden birisi benim için. siz bunu kabul edersiniz etmezsiniz bilemem ama ben böyle düşünüyorum.

ayrıca tüm parti başkanlarının temel arzusu, partilerini destekleyen kişilerin başka yerlerde kendi çabalarını anlatması yani siyaset konuşmasıdır. bu sayede diğer insanlara ulaşılır ve onlar da düşünüp sorgular öyle oylarını kullanır.

ben ise burada particilik de yapmıyorum. şuna oy atın buna oy atın da demiyorum sadece bulunduğumuz durumları sorgulayalım diyorum. bunda da bi yanlış görmüyorum ancak sizin de iyi niyetinizi anlıyorum, bi şey çıkmaz ve yarın sen sıkıntı yaşarsın düşüncesindesiniz. olsun, yıllar yıllar sonra biz o günlerde ses yükseltiyorduk iyi kötü deriz. o da yeter.
Herşey gönlünce olsun hocam. İyi çalışmalar.