peki paylaştığın içerikte bu duruma verilecek tepki sessiz kalıp oy kullanmaktan ibaret mi olmalı, ses yükseltip " bu yanlıştır " demekten mi? bu yanlış diyerek bu yanlışlığa oy verenleri bi nebze durup düşünmeye itmek mi mantıklı yoksa yine sessiz kalıp oy sandığında bildikleri gibi hiçbir farklı görüş, düşünce dinlemeden duymadan kaldıkları yerden devam etmelerine seyirci kalmak mı?
sence ben bu konularla hangi uğraşa giriyorum? girdiğim uğraş sana yanlış mı doğru mu geliyor?
Her insanın aklı fikri var, görmeyen ya da kör olan insanlara birşey anlatamazsın. İnsanlar halinden memnun, her Allah'ın günü birşeylere zam geliyor ve bu ülkede asgari ücretle çalışan insanlar aç bırakılmaya terk ediliyor. Ben asgari ücretle çalışan bir insanım ve bunca zamandır bu kadar sıkıntı yaşadığımı hiç görmedim
Muhalefet partisi birşey dese bile PKK ile bağdaştırılarak insanlara farklı lanse ediliyor. Ki biz normal bireyiz, çıkıp dışarıya bu şekilde konuşursan anında seni göz altına alırlar. Bunları dile getirecek insanlar makam ve mevki sahibi kişilerdir, yani ben ya da sen çıkıp konuşursak başımıza bela alırız. Önümüze bir dosya hazırlarlar ve yapmadım etmedjm desek bile kimseyi inandıramayız.
Vural Savaş eski onursal başsavcı, yazdığı bir çok kitapta herşeyi açıkça belirtmiştir.
Korku imparatorluğu kelimesi ise insanların fikirlerini açıkça dile getiremediğini beyan etmektedir.
Bizim elimizden birşey gelmiyor. Umarım düzgünce kendimi ifade edebilmişimdir.