Bazı şeyleri konuşmak istemiyorum forumda cidden diyorum, burada yazdığımız en ufak bir yazı bile yarın ya da öbür gün karşımıza çıkacağı için hukuki yönden sıkıntıya gireceğim için yazmıyorum.
Bunca zamandır Türklük ve milliyetçilik ayaklar altına alındı. Neden kimse ses etmedi? Koskoca MHP bile hiç ses etmedi? Neden?
https://mobile.twitter.com/arsivunut...23588344254464
Al bak videoya, benim takıldığım reisler ülkücü kişiler. Tutupta menfaati uğruna farklı partiye geçen insanlar değil.
Bu video eski.
Demek ki abicim, kardeşim ya da arkadaşım. Biz bunları göz göre göre oy verdik ve biz bu şekilde davranılmasını istiyoruz.
Varsa bir fikrin ya da önerin gidersin cimer e yazarsın ya da kendinden çok eminsen gidersin dava açarsın.
Uyuyan insanlar uyanmadı, herşeyden memnunuz demek ki.
Eğer birşeylerden rahatsızsan ya da aklına ters düşen şeyler varsa oy zamanı bunu göz önünde bulundurup ona göre oy verirsin.
Siyasi tartışmayı sevmiyorum ve ucu bucağı yok.
Benim dedemler zamanında Atatürk ve silah arkadaşlarına yemek ve ziyafet vermiş insanlardır.
peki paylaştığın içerikte bu duruma verilecek tepki sessiz kalıp oy kullanmaktan ibaret mi olmalı, ses yükseltip " bu yanlıştır " demekten mi? bu yanlış diyerek bu yanlışlığa oy verenleri bi nebze durup düşünmeye itmek mi mantıklı yoksa yine sessiz kalıp oy sandığında bildikleri gibi hiçbir farklı görüş, düşünce dinlemeden duymadan kaldıkları yerden devam etmelerine seyirci kalmak mı?
sence ben bu konularla hangi uğraşa giriyorum? girdiğim uğraş sana yanlış mı doğru mu geliyor?