tekrar banlanma derken? ben bu forumda düşüncelerimi her zaman özgürce paylaştım ve kimse beni banlamadı. tek bir defa banlandım onda da sürekli allah kitap diye diye milleti sömüren bi eleman için açtığı ticaret konusunda yine allahtan kitaptan bahsedip durarak para kazanma çabasına girişine tepki koyduğum için. bu eleman allah kitap diyerek millete satışlar yapıyordu, atıyorum 50 kişiye 100 liradan ürün sattıktan 2-3 gün sonra bu ürünü bedava dağıtıp ürünü gönderdiklerine lütfen 10 lira da olsa bi yere bağış yapın diyordu. madem bu kadar iyi kalplisin, allah kitap sevgin de var her ticaret konuna bismillahla başlıyosun, 3 gün önce 100 liradan malını sattığın 50 adama niye parasını iade etmiyosun derler adama. biz bunu dedik diye ticari konulara bu tarz post atmayın diyip 3-5 gün ban atmışlardı. o kadar. yani burası senin düşündüğün zihniyete sahip değil, öyle olsaydı ben burada olmazdım zaten. sen kendi takıldığın mecralarla karıştırmışsın gibi.
burada siyasi tartışma yok, Türklük var. bunu konuşuyoruz. Türklüğün getirildiği durum, netice var. a partisi b partisi konuşulmuyor. topyekün, tüm partilere sözümüz. bir taraf osmanlıcıyı oynuyorsa diğerleri de buna müsade ettiği için iş buralara gelmiş en sonda da geldiğimiz hal ortada. yani, tarihten ders çıkarın, farkında olun diyoruz. ayrıca, mesele sadece oy atıp geçmek değil. mesele, bildiklerini de paylaşmak, uykuda olan, uyuyanların gözlerini açıp bilinçli bir şekilde oy kullanmalarını sağlamak. vatandaşlık görevlerinden birisi de bu'dur. eğer yanlış bi kelamım varsa şurada yanlışsın denir, o konu tartışılır ortak bi nokta bulunur tartışma sonunda ama sen konuşma, sen sus demek ayıp.
Bazı şeyleri konuşmak istemiyorum forumda cidden diyorum, burada yazdığımız en ufak bir yazı bile yarın ya da öbür gün karşımıza çıkacağı için hukuki yönden sıkıntıya gireceğim için yazmıyorum.
Bunca zamandır Türklük ve milliyetçilik ayaklar altına alındı. Neden kimse ses etmedi? Koskoca MHP bile hiç ses etmedi? Neden?
https://mobile.twitter.com/arsivunut...23588344254464
Al bak videoya, benim takıldığım reisler ülkücü kişiler. Tutupta menfaati uğruna farklı partiye geçen insanlar değil.
Bu video eski.
Demek ki abicim, kardeşim ya da arkadaşım. Biz bunları göz göre göre oy verdik ve biz bu şekilde davranılmasını istiyoruz.
Varsa bir fikrin ya da önerin gidersin cimer e yazarsın ya da kendinden çok eminsen gidersin dava açarsın.
Uyuyan insanlar uyanmadı, herşeyden memnunuz demek ki.
Eğer birşeylerden rahatsızsan ya da aklına ters düşen şeyler varsa oy zamanı bunu göz önünde bulundurup ona göre oy verirsin.
Siyasi tartışmayı sevmiyorum ve ucu bucağı yok.
Benim dedemler zamanında Atatürk ve silah arkadaşlarına yemek ve ziyafet vermiş insanlardır.