hadi ya. forumda Türk demek ban sebebi diyosun. Türk'ün aşağılanması, hor görülmesi, yoksul, aç bırakılması ve bu görüntülerin ortaya çıkması gayet normal, bunları konuşmamalısın diyosun
bu arada, nerelisin merak ettim
Hatalı tavırların var değerli kardeşim.
Senin gibi düşünmeyen herkese sen nerelisin merak ettim diye sorman yanlış.
Türk'ün aşağılanmasını eleştirmek elbette ban sebebi değil ama açtığın konu tartışma amaçlı değil provokasyon amaçlı olduğu için ban sebebi olabilir.
Bunu forumda siyasetin tartışılması gerektiğini düşünen ve Türkçü bir siyasi görüşe sahip bir üye olarak söylüyorum.
Bu gösterdiğin video istisnai bir örnek ve bu örnek sanki her restoranda böyleymiş gibi anlatamazsın.
Türkiye turistik bir ülkedir ve senelerdir Turistlere hizmet ederek para kazanıyoruz.
Turistik yerlere gidersen buna benzer bir çok restoran görürsün, sadece araplara değil, Ruslara, Almanlara, İngilizlere de böyle hizmet veren yerler var.
Yani bu videodan yola çıkıp Türkiye'deki siyasi islamın arapçılık ve ümmetçilik politikalarını eleştirmeye kalkarsan haksız duruma düşersin.
Amaç üzüm yemekse böyle provokatif istisnai videolar üzerinden değil, gerçek ekonomik ve siyasi veriler üzerinden tartışmak gerekir.
Arapların Suriye'de, Irak'ta, Libya'da karşımızda olduğunu, hatta Doğu Akdeniz'de açık açık Yunanistan'ı desteklediğini tartışmayıp, Katar dışındaki neredeyse tüm Arapların İsrail'in yanında durup bize hasımlık yaptığını tartışmayıp, gidip bir garsonun şov amaçlı sunumunu tartışırsak saçmalamış oluruz.