arkadaşlar binance'da ilişkili başka hesap sorunu yaşıyorum . durumu anlatayım öncelikle . (günlük trade yaptığım hesabımda sorun yok o hesap onaylı , uzun vade yatırım için hanımın telefona kurduğum hesapda sorun yaşıyorum )
uygulama üzerinden açtığımız hesaba uzun bir aradan sonra mail tanımladım . sonrasında aradan epey bir müddet geçtikten sonra uygulamayı güncelledim yeniden kurduğumuzda telefon no üzerinden hesabı açtık aradan geçen aylar sonra tanımladığım maili hatırlamayarak güvenlik amaçlı başka bir mail adresi eklemişim . yatırımlarımın olduğu hesap telefon numarası üzerinden aktif olan hesap . ilişkili konuma düşen ilk maile ait hesap da bakiyede hareket de yok .
ilk mail ile olan hesaba girip telefon numarası ile doğrulamayı kaldırayım dedim telefon numarasının kayıtlı olmadığını gördüm . ben şimdi bu pasif olan sıfır bakiyeli hesabı devre dışı bıraksam sorun çözülürmü . veya başka çözümü varmı .
binance yardımla iletişime geçtiğimde sadece ilişkili olan hesabın bilgisini verdiler . coinlere küçük bir komisyonla transfer edin dediler öylece kaldı . asıl hesabımda onaylanmadı işlemde yapamıyorum .
bir yol gösterebilirmisiniz.